Voorwaarden

Passie voor voetbal én internet

Het team van Vierde Helft heeft passie voor voetbal én internet. We zijn trots op de dienst die we leveren en we streven ernaar om de standaardwebsite te worden voor iedereen die op zoek is naar gegevens van voetbalclubs in Nederland.

Voetbalclubs zoeken

Op één plek vind je de gegevens van vrijwel alle voetbalclubs in Nederland. Met enkele simpele handelingen vind je de contactgegevens van je tegenstanders en kun je simpel je route plannen.

Als je iets doet, moet je het goed doen. Om die reden hebben we tal van bronnen geraadpleegd om zo compleet mogelijk te kunnen zijn. We hebben informatie opgezocht op websites als Wikipedia, de clubsites en rechtstreeks contact gezocht met de voetbalclubs zelf. Eens per jaar benaderen we de clubs opnieuw met de vraag of de informatie nog up-to-date is. Een tijdrovende klus, maar volgens ons de moeite waard. Dat scheelt jullie, als gebruikers, een hoop zoekwerk.

Gebruiksvriendelijkheid

Gemak dient de mens, dus ook de gebruikers van Vierde Helft. Wij vinden het belangrijk dat jullie de benodigde informatie zo snel mogelijk vinden. Om die reden steken wij veel tijd en energie in een overzichtelijke vormgeving van onze dienst en denken we goed en logisch na over het gebruik van verschillende functies binnen de website. Zijn jou dingen opgevallen of wil je een bijdrage leveren aan het verbeteren van deze website? Neem gerust contact met ons op.

Aansprakelijkheid

Ondanks alle energie die we in Vierde Helft stoppen, kan het gebeuren dat er informatie op de website staat die inmiddels is verouderd. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van de website. Deze uitsluiting van aansprakelijkheid geldt ook voor het geval deze website om welke reden dan ook niet toegankelijk blijkt te zijn.